Tilamyymälä ja Riihikahvila

Tilamyymälämme sijaitsee vuonna 1901 rakennetussa vanhassa riihessä, jossa meillä toimii myös Riihikahvila A-oikeuksin. Lisäksi kotieläinpihalla pääset tutustumaan vaihtuviin ”kesälapsiimme”. Opasteena ovat myymälän risteyksessä muhkea punainen mansikka sekä kutsuva kahvipannu.

Tilamyymälässä tarjolla on oman tilan mansikoita, perunoita, sipulia ja herneitä, hieman ajankohdasta ja säästä riippuen. Riihikahvilan antimiin kuuluvat itsetehdyt herkulliset munkit ja pullat, suussa sulava Mamman juustokakku; luonnollisesti mansikoin koristeltuna sekä pikkunälkään kotitekoisia suolaisia piirakoita ja Mr. Panineita, jotka ovat ainoa valmiina ostettu tuotteemme.

Riihikaraoke

Tilan emäntä tunnetaan innokkaana laulajana ja näin myös asiakaskunnan hartaita toiveita kuunnellen, riihikahvilassa on mahdollisuus karaoken laulamiseen. Perjantai- ja lauantai-iltaisin siis joukolla laulamaan. Taustana on käytetty Singan nettikaraokea, jossa on kymmeniä tuhansia vaihtoehtoja laulettavista kappaleista.

Tienvarsikioski

Tilan tuotteita on hieman rajoitetusti myös mahdollista ostaa tienvarren kioskista, joka sijaitsee tilan kohdalla Rengontien varrella. Tästä saat näppärästi napattua mukaan, vaikka rasian mansikoita tuliaisiksi. Huomioithan, että tilamyymälän aukioloajat ovat laajemmat kuin tienvarsikioskin.